Rasmus Nalle – iPhone/iPad/iPod Touch -sovellus lapsille

04.10.2011 Tri Tuomio

Egmont Kustannus on julkaissut Rasmus Nallen puuhasovelluksen Applen App Storessa. Helppokäyttöinen sovellus sisältää turvallista puuhaa ja tekemistä lapsille.

Pannukakkuja rakastavan Rasmus Nallen ikioma sovellus sisältää paljon hauskaa tekemistä perheen pienimmille: Etsi ja löydä –tehtävän, animaatiojaksoja, muistipelin ja värityskirjan.

Sovellus on ilmainen ladata ja käyttää, mutta siihen voi myös ostaa lisää sisältöä. Sovellukseen lisätty lapsiturva suojaa ostettaessa uutta sisältöä.

Julkaisimme aiemmin tänä vuonna H.C. Andersenin satuja App Storessa.

Sovelluksen käyttö edellyttää Applen iPad/iPhone/iPod Touch -laitetta, johon voit ladata Rasmus Nallen ilmaiseksi Applen sovelluskaupasta App Storesta.

Lataa Rasmus Nalle App Storesta

Etsi ja löydä -tehtävä. Pelle Pelikaani kertoo sinulle kuvasta etsittävät asiat, jotka voit merkitä löydetyksi koskettamalla kohdetta.
Animaatiot ovat suomeksi puhuttuja ja kestävät noin viisi minuuttia. Äänirooleissa mm. Outi Alanen (Rasmus), Jarmo Koski (Kalle) ja Emilia Pokkinen (Pingo).
Rasmus Nallen muistipeliä voit pelata kolmella vaikeustasolla: 6, 12 tai 22 korttia.
Väritä ja koristele Rasmus Nalle -aiheisia kuvia. Väritysvälineinä sinulla on pensseli ja maalipurkki. Voit lisätä kuvaan myös Rasmus Nallen suosikkitavaroita.

Avainsanat