Haemme Ostokoordinaattoria ja Tuotepäällikköä

08.09.2011 Tri Tuomio

Haemme joukkoomme aktiivista ja monipuolisesta tekemisestä innostunutta Ostokoordinaattoria.

Ostokoordinaattorin tehtäviin kuuluu kirjojen, pelien ja puuhatuotteiden huolintaan liittyvät tehtävät sekä niiden ostoihin liittyvien dokumenttien hallinta, yhteydet sekä kotimaisiin että kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin, aktiivinen yhteydenpito talon sisällä sekä innostavat kehitysprojektit.

Haemme joukkoomme myös aktiivista ja digitaalista markkinointiosaamista omaavaa Tuotepäällikköä.

Tuotepäällikön tehtäviin kuuluu lastenlehtien tuotehallinta, myynnin suunnittelu ja monikanavainen markkinointi, budjetointi, seuranta ja ennusteiden laatiminen, muuttuvien markkinoiden aktiivinen seuranta, yhteydet kotimaisiin ja kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin sekä koko yhtiömme digitaalisen markkinoinnin kehittäminen ja ylläpito.

Kiinnostuitko itse tai tiedätkö juuri sopivan henkilön meille? Vinkkaa eteenpäin!

Lisää tietoa avoimista paikoista yrityssivuillamme.