George Low ja muhkea korkkarikirja sarjisfestareilla

07.09.2011 Tri Tuomio

Vuoden 2010 muhkea Korkkari-kokoelma Maalla, merellä ja ilmassa oli jymymenestys, ja Siivet – Roistoja kello kahdessa! jatkaa samalla tyylikkäällä linjalla esittelemässä 12 toinen toistaan parempaa ilmasotakertomusta – yhteensä liki 800 sivua luettavaa!

HUOM: Kirjan kokoaja ja brittiläisen Commando-lehden (eli siis alkuperäisen Korkkarin) konkaritoimittaja George Low on puhumassa ja signeeraamassa Helsingin Sarjakuvafestivaaleilla 17.9. ja 18.9. Festivaalit järjestetään Lasipalatsin aukiolla ja sen ympäristössä.

Sunnuntaina 18.9. juhlitaan Kirjasto 10:ssä Korkkaria liki koko päivän täydeltä paneelein sekä haastatteluin: mukana ovat monet Suomessa Korkkaria työstäneet piirtäjät ja kirjoittajat.

Herra Low’n ohjelma on seuraavanlainen:

Lauantai 17.9.

16.00 Korkkaripuhetta – George Low
50 vuotta Commandoa eli Britannian Korkeajännitystä veteraanitoimittaja George Low’n seurassa – POSTIMUSEO!

17.00 George Low signeeraa Egmontin myyntipisteessä.

Sunnuntai 18.9.

15.00 Maalla, merellä ja ilmassa! – George Low
Haastateltavana brittiläisen Commandon toimittaja George Low. Haastattelijana Asko Alanen – KIRJASTO 10!

16.00 George Low signeeraa Kirjasto 10:ssä.

Tulehan kuulemaan, miten Korkkari-sarjakuvia tehdään, kyselemään kysymyksiä asiantuntijoilta sekä hakemaan nimmari uunituoreeseen Siivet-kirjaan (jonka voit ostaa edulliseen messuhintaan Egmontin tiskiltä)!

Lisätietoja festivaaliohjelmasta festareiden kotisivuilta. Tapahtumahan on ilmainen, eli paikan päälle kannattaa todellakin ilmaantua!

Avainsanat