Ella & Aleksi – takapihan tavikset ovat täällä!

05.09.2011 Tri Tuomio

Ella ja Aleksi ovat sisaruksia, jotka seikkailevat yhdessä koiransa Tarkastaja Lerppu Koirasen kanssa kotona, kaupungilla ja luonnossa uusiin ystäviin tutustuen.

Aleksi on pikkuvanha ja pohdiskeleva isoveli, joka tietää paljon maailmasta. Ella puolestaan on utelias ja impulsiivinen pikkusisko täynnä elämäniloa ja luovia ratkaisuja. Sisarukset voivat mielikuvituksensa avulla kutistua ja kasvaa, ymmärtää eläinten puhetta ja vaikkapa luoda tyhjästä pikajunan.

Ella & Aleksi ovat saavuttaneet suuren suosion musiikkialbumeillaan, joita on ilmestynyt viisi. Nyt Ella & Aleksi astuvat myös valkokankaalle animaatioelokuvan Yllätyssynttärit ensi-illassa 16.9.2011. Osallistumaan kannustava elokuva on 50 minuuttia kestävä ”sing along” -versio, jossa on kuusi jaksoa, ja joista jokaisessa on albumeilta tuttuja kappaleita.

Joulumarkkinoille on tulossa myös 6 jaksoa sisältävä DVD. Ensi keväänä YLEn Pikku Kakkonen esittää Ella & Aleksi -sarjaa.

Ella ja Aleksi Facebookissa – liity mukaan joukkoon!

Ella ja Aleksi -kotisivut

Ella ja Aleksi – Yllätyssynttärit elokuvateattereissa 16.9.2011.

Avainsanat