Incal taas saatavana

01.09.2011 Tri Tuomio

Incal on yksi kaikkien aikojen monimuotoisimpia, rikkaimpia ja omalaatuisimpia tieteissarjakuvia, joka on kuvastollaan vaikuttanut moniin elokuviin ja sarjakuviin. Incal on kertomus vähäpätöisestä yksityisetsivästä josta kehittyy kosminen pelastaja on herkullinen sekoitus eri genrejä ja symboliikkaa, sankarillisia seikkailuja ja enteitä, verkkaista mietiskelyä ja unia, vakavia hetkiä ja riehakasta parodiaa.

Alejandro Jodorowskyn kirjoittama ja Jean “Moebius” Giraudin piirtämä mestariteos julkaistiin ensi kertaa kokonaisuudessaan suomeksi vuonna 2008, ja kokoelma myytiin loppuun silmänräpäyksessä. Nyt tämä elämää suurempi seikkailu on jälleen saatavana, ja tähän uuteen painokseen on valittu uusi kansikuva, sekä monien Moebius-fanien iloksi tarina julkaistaan tällä kertaa alkuperäisillä väreillä.

Incalin virallinen julkaisupäivä on syyskuun alussa, mutta sarjakuva on saatavilla mahdollisesti jo aikaisemmin. Ilmoitelkaa/ilmoittelen kommentteihin, jos tuotetta näkyy aiemmin myyntihyllyillä.

Incal (uusintapainos 2011) myynnissä kirjakaupoissa 1.9.2011. Suositushinta 39,95 €, 308 sivua.

Avainsanat