Harvinaisten sotilastehtävien KJ – Totinen torvensoittaja

18.08.2011 Tri Tuomio

Uusin miljoonan voltin Korkeajännitys Erikoisnumero sisältää seuraavat tarinat:

Tarkka-ampujan metsästys

Matt Horne oli pitkään halunnut tarkka-ampujaksi, ja kun hänelle tarjoutui tilaisuus tarkkailla maastoa ja selustaa tarkka-ampujan ympärillä, hän tarttui siihen… Mutta tarkka-ampujia oli myös vihollisten joukoissa…

Totinen torvensoittaja

Orpo torvensoittaja Jimmy Morrison tutustui kiinalaiseen sissiin nimeltä Walter Mo. Viidakon salat oppinut Jimmy huomasi pian, että hän ja Walter taistelivat eri puolilla…

Sotalintu västäräkki

Västäräkki ei ehkä kuulosta kovin sotaisalta linnulta, mutta totuus oli toinen. Saksalaiset käyttivät toiseen maailmansotaan liitettyjä pienoishelikoptereita erityisesti tähystys- ja tiedustelutehtäviin…

Kiipeä tai kuole!

Vuorikiipeilijä Hans Kopfler kuului saksalaiseen Gebirgsjäger-eliittijoukkoon ja hänen uskollisuutensa oli aukoton niitä kohtaan, joiden palveluksessa hän oli. Valitettavasti se ei aina näkynyt toisaalle…

Korkeajännitys Erikoisnumero: Totinen torvensoittaja ilmestyi lehtipisteisiin 3.8.2011. Suositushinta 6,90 €, 256 sivua.

Avainsanat