Mustanaamio vastaan vampyyrit

07.07.2011 Tri Tuomio

Vaeltava aave ei kuole koskaan!

Eikä kuollut nytkään. Koko Suomi kohahti, kun vuodesta 1966 lähtien Suomessa ilmestynyt Mustanaamio-lehti päätti taipaleensa vuoden 2010 lopulla. Asiaa puitiin sanomalehdissä, televisiossa ja radiossa. Monet vanhat fanit muistelivat kyynel silmässä vanhaa mustavalkoista Mustis-lehteä, vaikka lehti oli ollut värillinen jo toistakymmentä vuotta.

Nyt Mustanaamio palaa Suomen lehtipisteisiin siinä muodossa, jossa lukijat häntä kaipasivat – mustavalkoisena, tyylikkäänä lukupakettina, joka sisältää ainoastaan parhaita Mustis-tarinoita! Ensimmäinen muhkea spesiaali sisältää Ruotsin Egmontin pääkalloluolan kirjastonhoitajan Ulf Granbergin kokoaman kattauksen Mustanaamion ja vampyyrien kohtaamisia vuosien varrelta. Tämä hyytävä lukukokemus toivon mukaan viilentää oloanne kesähelteiden keskellä.

Pitäkää lehtipisteitä silmällä – seuraava Mustanaamio-spesiaali ilmestyy noin kahden kuukauden kuluttua. Antakaa viidakkorummun soida asiasta!

Mustanaamio-spesiaali ilmestyi lehtipisteisiin 6.7.2011. Suositushinta 9,95€, 128 sivua.

Avainsanat