Ken Parker kuumaan kesäviikonloppuun

10.06.2011 Tri Tuomio

Uusi Ken Parker saapuu lämmittämään kesäkauden alkajaisiksi. Uuden numeron molemmat tarinat ovat aiemmin suomentamattomia.

Ensimmäisessä tarinassa, Donovanin poikasakki, lauma pojanviikareita näpistelee ja keppostelee Bostonissa, mutta turvallisen jengipiirin ulkopuolella maailmalla kohtelee vintiöitä kovalla kädellä. Poikien päämajasta hakee turvaa myös haavoittunut Ken Parker, jonka kokemus väijytyksistä tuleekin tarpeeseen, kun panokset kovenevat. Donovan ja muut pojat oppivat, että lapsuuden loppu voi tulla liian aikaisin.

Toinen tarinassa, Prinssi ja teatterityttö, Shakespearen vaikutus tuntuu vahvasti, kun tosielämän draama hajottaa kiertävän teatteriseurueen, ja Ken Parker löytää itsensä estradilta. Pakkaa sekoittaa entisestään viehättävä Norma Jean, joka palkataan lennosta uudeksi Ofeliaksi. Tarinan teatteriosuudet Milazzo on toteuttanut henkeäsalpaavan hienolla hiilivarjostuksella.

Ken Parker #16 ilmestyi lehtipisteisiin 8.6.2011. Suositushinta 9,95 €, 224 sivua.

Avainsanat