Pikon ja Fantasion uudet seikkailut jatkuvat

10.05.2011 Tri Tuomio

Aiemmin ilmestyneet Pikon ja Fantasion seikkailut Nuoren sankarin päiväkirja ja Tummanvihreä pikkolopoika saavat odotettua jatkoa.

Piko, Fantasio ja Spip singahtavat kylään ystävänsä kreivi Sieninevan hätähuudon kutsumina, mutta paikan päällä heitä odottaa todellinen painajainen.

Suojapukuiset sotilaat, käsittämättömät sienikasvit ja toinen toistaan hirveämmät pedot ovat vallanneet ennen niin idyllisen maalaiskylän, eikä iäkästä kreiviä näy missään. Ja mitä ovat aivottomat mutta uhkaavat Zorkonit? Ei kai vaan hullu tiedemies Zorbul liity asiaan jollakin tavalla?

Yoann ja Vehlmann ovat aiemmin luoneet erilliset Piko ja Fantasio -seikkailun Kivijättiläiset, mutta tässä uudessa tarinassa he päästävät mielikuvituksensa valloilleen ja nakkaavat sankariparin kenties kaikkien aikojen hurjimpaan seikkailuunsa.

Pikon ja Fantasion uudet seikkailut 3: Varokaa zorkoneita ilmestyi kirjakauppoihin 27.4.2011. Suositushinta 16,95 €, 56 sivua.

Avainsanat