Ian Rankin: Synkkiä enteitä

09.05.2011 Tri Tuomio

Rankin ja Dell ‘Edera ovat kehittäneet modernin, erittäin fiksun näkökulman klassiseen kummitustalotarinaan. Suosittelen tätä kaikille niille, jotka vihaavat tositeeveetä yhtä palavasti kuin John Constantine. – Brian K. Vaughan (LOST, Y THE LAST MAN: käsikirjoittaja)

Klassinen John Constantine -tarina. – Warren Ellis (RED, PLANETAARIO: käsikirjoittaja

Ian Rankinin Synkkiä enteitä on piinallinen tutkielma kadotuksen merkityksestä maailmassa, jossa sielulla ei ole enää arvoa. – Megan Abbot

Yliluonnollisten tapausten tutkija John Constantine on nähnyt runsaasti outoja asioita elämänsä aikana, mutta mikään ei ole vetänyt vertoja… tositeeveelle.

“Synkkiä enteitä” on suosittu ohjelma, mutta kun makaaberi kulissitalo alkaa ahdistella sarjan tähtiä oikeasti, Constantine palkataan soluttautumaan porukkaan ja selvittämään, onko talolla tai sen asukeilla yhteyksiä tuonpuoleiseen.

Tietämättään Constantine on itsekin sidoksissa ohjelman tapahtumiin, ja vihamielinen hamo menneisyydestä tarkkailee nyt hänen kaikkia toimiaan… odottaen tilaisuuttaan…

IAN RANKIN on kansainvälinen bestseller-kirjailija, joka tunnetaan parhaiten Komisario Rebus -kirjoistaan. Hänen on palkittu lukuisilla alan palkinnoilla.

WERTHER DELL’EDERA on italialainen kuvittaja, joka on tehnyt runsaasti töitä amerikkalaisille kustantajille. Hän asuu Roomassa.

Ian Rankin: Synkkiä enteitä – arvostelu Kvaak.fi -portaalissa

Ian Rankin: Synkkiä enteitä myynnissä lehtipisteissä ja kirjakaupoissa. Suositushinta 8,95€, 224 sivua.

Avainsanat