Haikaralaivue 2: Kunnian värit

09.05.2011 Tri Tuomio

Ranskalaisten suihkuhävittäjälentäjien, Tanguyn ja Laverduren, legendaarinen HAIKARALAIVUE iskee jälleen uudessa, upeassa albumimuodossa. Jean-Michel CHARLIERIN kirjoittamat ja Albert UDERZON piirtämät vauhdikkaat trillerit kertovat kahden lentäjätoverin edesottamuksista Ranskan ilmavoimien riveissä. Sankarit ovat toistensa vastakohdat: Tanguy on vahva ja totinen ohjesääntöjen noudattaja, kun taas Laverdure on omapäinen, humoristinen törmäilijä. Pilottikaverukset muodostavat napakan tiimin, joka selvittää vaikeat kansainvälisetkin haasteet.

KUNNIAN VÄRIT jatkaa ensimmäisen albumin ILMOJEN KOTKAT seikkailua, joka jätti sankarit pulaan hyytäviin vuoristomaisemiin. Tässä albumissa selviää, löytävätkö Tanguy ja Laverdure etsimänsä ohjuskärjen, vai vetääkö salaperäinen vihollinen pidemmän korren!

Jean-Michel Charlier (Punaparta, Blueberry) on tunnettu yksityiskohtaisen tarkoista ja dynaamisesti etenevistä käsikirjoituksistaan. Albert Uderzo (Asterix) esittelee taitonsa myös realistisemman taiteen mestarina.

Haikaralaivue 2: Kunnian värit ilmestyi kirjakauppoihin 27.4.2011, 48 sivua. Suositushinta 15,95€.

Avainsanat