Veljeksemme Ken, Kit, Tex ja Pat konnajahdissa

09.03.2011 Tri Tuomio

Tex Willer Kirjasto 7: Kit Willer – Texin poika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yön Kotkan poika Pikku Haukka eli Kit Willer on varttuessaan kouliintunut taitavaksi revolverin ja veitsen käyttelijäksi. Kit Carsonilta tulee kutsu apuun Arizonan rautatien rakennustöitä sabotoivan Black Samin koplan taltuttamiseksi.

Kun Tex jättää poikansa jatkamaan ampumaharjoituksia ja karauttaa matkaan, ei kestä kauan, kun Pikku Haukkakin livahtaa navajoleiristä seuratakseen isäänsä seikkailuihin. Hänelle tuleekin lukuisia tilaisuuksia kunnostautua ja jopa säästää Texin ja Carsonin nahka Black Samin kaapukätyrien, meksikolaisbandiitin El Doradon sekä Natanisin apassien murhanhimolta. Ankara konnajahti johdattaa sankarit rajujen yhteenottojen jälkeen roistomaisten rahamiesten jäljille.

TW kirjasto 7: Kit Willer – Texin poika ilmestyi lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin 9.3.2011. Suositushinta 24,90€, 272 sivua.

Ken Parker 15: Karjaa pohjoiseen / päänahanmetsästäjät

Karjaa pohjoiseen – Ken ja nuori Pat valikoivat Dodge Cityssä lukuisten tuttujen lännensankarien joukosta miehiä karjanajoon. Sarvipäiden matka Sioux Fallsin ranchille on vaaroja ja vastoinkäymisiä täynnä.

Päänahanmetsästäjät – Ken kulkee taas omia teitään Uudessa Meksikossa, jossa Butch Loganin kaltaiset ahneet intiaanien skalpeeraajat ovat toimillaan yllyttäneet komansit julmiin kostoiskuihin.

Ken Parker 15 ilmestyi lehtipisteisiin 9.3.2011. Suositushinta 9,95€,  192 sivua.

Avainsanat