Scott Pilgrim ja upea elämä

22.09.2010 Tri Tuomio
Sivunäyte. (klikkaa isommaksi)

Oletko koskaan ollut niin rakastunut, että tekee kipeää? Jos olet, Scott Pilgrim on sarjakuva juuri sinulle! Eeppisten mittojen eepos kaikille epiikasta kiinnostuneille!

Scott Pilgrimin elämä on totaalisen huippua. Hän on 23-vuotias, hän soittaa rock-bändissä ja seurustelee söpön lukiolaisen kanssa. Kaikki on aivan fantastista, kunnes hän retkahtaa söpöön lähettityttöön nimeltä Ramona Flowers – sillä matka Ramonan sydämeen ei ole ruusuilla tanssimista. Ramonan 7 pahaa eksää ovat Scottin onnen tiellä – kykeneekö hän nujertamaan pahikset ja tytön itselleen?

Bryan Lee O’Malleyn luoma Scott Pilgrim yhdistelee sähäkästi rock-meininkiä, videopelitoimintaa ja hulvatonta romanssisekoilua, ja tuloksena on keitos, jonka vertaista ei ole kuunaan nähty. Scott on ollut sarjakuvasensaatio Yhdysvalloissa, ja sarjakuvaan perustuva elokuva (jonka on ohjannut kulttimainetta nauttiva Edgar Wright, tunnettu mm. elokuvista Hot Fuzz ja Shaun of the Dead) saapuu Suomen teattereihin lokakuussa 2010!

Scott Pilgrim 1: Scott Pilgrim ja upea elämä ilmestyi lehtipisteisiin 22.9.2010. Suositushinta 8,95€, 168 sivua.


Avainsanat