Kesän kuumin kissa Karvinen

07.07.2010 Tri Tuomio

Maailman kuuluisin kissa Karvinen on jälleen kerran kesän kuuminta valuuttaa. Karvisen laiskanpulskeaa filosofointia sadat miljoonat ihmiset seuraavat päivittäin sanomalehdistä, ja meillä suomalaisilla on onni olla osingoilla.

Karvisen kesäjulkaisuosastoon sisältyvät Karvinen -jättipokkari 2 ja Opi piirtämään Karvinen & kumppanit -opas. Ja tietysti tuttuun tyyliinsä Karvisen sarjakuvalehti paukahtaa postilaatikoista kerran kuukaudessa (seuraava numero ilmestyy 14.heinäkuuta).

Karvisesta puhuttaessa on hyvä muistuttaa myös alkuvuodesta ilmestyneestä Karvinen miinus Karvinen -albumista sekä Karvinen -lukuvuosikalenterista.

Karvinen -jättipokkari 2

Tanakka jättipokkari tarjoaa kepeät kesänaurut ja Karvisen pokkarisarjan kolme numeroa menneltä vuosilta:

39. Kissako kielesi vei?
40. On jäätelö hyvää kun yksin syö!
41. Tohtori Karvinen ja herra Osku.

Karvinen -jättipokkari ilmestyi 16.6.2010. Lehtipisteistä saatavilla olevan 384-sivuisen pokkarin hinta on 8,95€.

Opi piirtämään Karvinen & kumppanit

Opi piirtämään Karvinen & kumppanit -oppaan ohjeet ovat niin selkeät, että jopa Osku osaisi niitä seurata. Lokoisasti köllöttelevän, ruokakuppia anelevan ja korvat luimussa pakoon juoksen Karvisen ohella opit piirtämään myös Eskon, Oskun, Arlenen ja muut hupaisat suosikkihahmot erilaisissa asennoissa ja mielentiloissa. Lisäksi hulvaton opas kertoo päivä- ja sunnuntaistrippien luomisesta.

Opi piirtämään Karvinen & kumppanit ilmestyi 23.6.2010. Saatavilla lehtipisteistä, 32 sivua, 7,95€.


Avainsanat