Kalenterit 2010-11: Karvinen ja Hevoshullu

07.06.2010 Tri Tuomio

On aika pistää asiat järjestykseen. Viime viikolla kauppojen hyllyille ilmestyivät tuoreimmat lukuvuosikalenterit, joita tähdittävät maailman laiskin kissa Karvinen ja Polle-painotteinen Hevoshullu.

Polleassa Hevoshullu-lukuvuosikalenterissa 2010-11 jokaista kuukautta riemastuttaa Polle-sarjis. Polle on tällä kertaa auttanut hieman myös lukuvuosihoroskooppien laadinnassa… Kalenterin viikkoaukeamille mahtuu kirjoittamaan kaikki tärkeät jutut, ja mukana on tietenkin myös lukujärjestyksiä, suunnittelupäivyri, hyödyllistä hevostietoa, reseptejä sekä reilusti tilaa niin ihmis- kuin hevosystävienkin tiedoille.

Karvinen oli yksinkertaisesti liian laiskalla päällä kommentoidakseen omaa kalenteriaan, mutta pitkälti kuulemma mennään Hevoshullun vainussa mukana. Kesän kunniaksi Karvinen suostui kuitenkin antamaan lukijoille vinkit parempaan kissanelämään:

Laiskottele!

On parempi ottaa rennosti kuin saada vatsahaava ja sydänkohtaus!

Syöpöttele!

Hemmottele itseäsi hyvällä ruualla! Kun olet terve ja tyytyväinen itseesi, ei muiden mielipiteillä ole väliä.

Ole ylpeä!

Palkitse itsesi joka päivä! Hyviä syitä ovat läksyjen tekeminen, oman huoneen siivoaminen ja hauska kampaus…koska sinä olet SINÄ!

Kehrää!

Nauti, kun sinusta tuntuu hyvältä. HYMYILE, vaikka kukaan ei näkisi. KEHRÄÄ, vaikka kukaan ei kuulisi.

Teroita kyntesi!

Älä alistu, jos joku kohtelee sinua huonosti tai jos joku asia tuntuu epäoikeudenmukaiselta. Vain hölmöt koirat murjottavat. Viileät kissat toimivat ja sanovat, mitä ajattelevat.

Karvisen ja Hevoshullun lukuvuosikalenterit 2010-11 lehtipisteissä 2.6.2010 alkaen. Kalentereiden suositushinta on 14,95€, 224 sivua.

Avainsanat