INCAL saa jatkoa!

04.06.2010 Tri Tuomio

Näin perjantain kunniaksi tarjoan julkaisu-uutisen, jota moni on odottanut! Incal: Edeltävien aikojen kirjat ilmestyy kirjakauppoihin elokuussa.

Mitä tapahtuikaan ennen Incalia? Kulttiohjaaja Alexandro Jodorowsky kertoo yksityisetsivä John Difoolin taustat huimassa avaruusoopperassa, joka kartoittaa Incalin kiehtovaa maailmaa entistä yksityiskohtaisemmin ja paljastaa, miten Difoolista oikein tulikaan mies, jonka haltuun Incal päätyy.

Jodorowskylle tuttuun tapaan tarina solmii yhteen politiikkaa, tajunnanvirtaa, romanssia, tragediaa ja roisia huumoria. Kuvituksesta vastaa tällä kertaa Moebiuksen assistenttina aiemmin toiminut Zoran Janjetov, joka kuvaa fantastisia tieteismaisemia varmalla ja elävällä viivalla.

Ensimmäinen INCAL-kirja myytiin loppuun ennätysajassa – älä jää ilman seikkailun alkua! Ole valmiina elokuussa 2010!

Avainsanat