GOAL 5/10: Jalkapallon MM-opas 2010

28.05.2010 Tri Tuomio

Action! Tervetuloa Etelä-Afrikkaan maailma! Kaikki jalkapallon ystävät ovat odottanut tätä kesää ja nyt on viimein aika. Etelä-Afrikan jalkapallan MM-kisoista tulee historian suurin urheilutapahtuma Afrikan maanosassa. MM-turnaus käydään 10 areenalla ympäri maata. Yhteensä 32 joukkuetta, avauspeli 11. kesäkuuta ja MM-kisat huipentava loppuottelu tasan kuukauden päästä siitä heinäkuussa. Tulikuumat pudotuspelit, upeita maaleja – voiko jalkapallofania enää paremmin hemmotella?

Useimmat stadionit ovat uudisrakennuksia tai vähintään remontoitu maaiman suurimpaan jalkapallojuhlaan. Johannesburgin loppuotteluareena Soccer City remontoitiin 2009, ja sen yleisökapasiteetti on lähes 90 000. Värikkäät fanijoukot ovat valmiina vastaanottamaan maailman parhaat pelaajat kentälle. Juhla voi alkaa!

Jalkapallokarnevaaleihin on kuitenkin varustauduttava tuhdin eväin. Skandinavian suurimman jalkapallolehden Goalin numerossa 5/10 liitteenä lähes 50-sivuinen MM-opas, jossa mukana kaikki joukkueet, analyysit, ohjelma, tilastot, faktat, stadionit….Lehden mukana myös MM-kisojen virallinen tarra-albumi ja totta kai ensimmäinen tarrapakkaus sinulle ilmaiseksi!

GOAL 5/10: MM-opas lehtipisteissä 19.5.2010 alkaen. GOAL-lehden voit tilata myös verkkokaupasta.

Avainsanat