Iron Man – kesän 2010 leffasankari seikkailee myös järeässä kirjassa

20.05.2010 Tri Tuomio

Elokuvan nähtyäsi voitkin lukea Fractionin äärimmäisen mukaansatempaavan sarjakuvatulkinnan Rautamiehestä.

– Nisha Gopalan, EntertainmentWeekly.com

Rautamies 2.0 on täällä – mutta tämä haarniskamies EI ole Tony Starkin luomus!

Ezekiel Stane on tullut kostamaan isänsä Obadiahin kuoleman. Nuori Stane on yhtä häikäilemätön kuin isänsä, mutta kymmenen kertaa älykkäämpi… hänessä tiivistyvät kaikki Starkin viisi pahinta painajaista! Kun tämä arvaamaton vastustaja muokkaa Starkin teknologiasta aseen, jolla voi tappaa satoja viattomia yhdellä iskulla, käynnistyy samalla sakkipeli, joka Rautamiehen on pakko voittaa!

Rautamiehen vauhdikas teknothrilleri tarjoilee elokuvista tuttua toimintaa, jännitystä sekä siistejä hahmoja! Mukana menossa ovat monet Marvelin sarjakuvista tutut hahmot, muun muassa Hämähäkkimies ja Thor.

Myös kirjan tekijämiehet ovat tuttuja: käsikirjoittaja Matt Fraction vastaa tällä hetkellä Ryhmä-X:n koukuttavista juonikuvioista, ja kuvittaja Salvador Larroca on äimistyttänyt hienolla taiteellaan mm. Ryhmä-X:n, Ihmenelosten sekä Hämähäkkimiehen lukijoita.

Osta IRON MAN – RAUTAMIES: VIISI PAINAJAISTA lähimmästä kirjakaupasta – ilmestynyt 12.5.2010!


Avainsanat