Maxi Tex 19 – Viikatemiehen tiellä

17.05.2010 Tri Tuomio

Tex Willer yksin kiivaassa julmurijahdissa! 320-sivuinen Viikatemiehen tiellä on Maxi Tex – ruutisarjan numero 19. (Maxi Tex N.13: “Lungo i sentieri del West”)

Julma ryöstömurhaajien sakki lietsoo silmitöntä tuhoa kulkiessaan hirmutöissään läpi Amerikan, länsiosien kuumilta preerioilta pohjoisille lumivuorille. Minne tahansa he osuvatkin, tuloksena on sekasortoa ja verenvuodatusta: saluunoissa, postivaunulinjoilla, uudisasukkaiden reitillä, levottomilla intiaanialueilla sekä syrjäisten maatilojen siviilien keskuudessa.

Halki ankarien vaarojen ja vastoinkäymisten heitä jahtaa sinnikäs oikeuden mies Tex Willer, joka on valmiina pysäyttämään inhimillisen rajuilman ja varmistamaan, että rötöstelijät eivät vältä lain lujan kirjaimen täytäntöönpanoa.

Raivoisan tarinan kynäili särmikäs kertoja Antonio Segura ja piirsi tuttu, verevä mestari José Ortiz.

Maxi Tex 19 – Viikatemiehen tiellä saatavilla lehtipisteistä ja kirjakaupoista 12.5.2010.


Avainsanat