Uusi lehti lapsille: Lauri Kilpa-auto

24.04.2010 Tri Tuomio

Sympaattinen Lauri Kilpa-auto ystävineen on jo kaasutellut pikkumiesten ja -tyttöjen suosioon Ylen lastenohjelmissa. Nyt Ahvenaron radan punainen ykköskilpuri ilmestyy myös lehtenä, jossa on mukavia tarinoita, kiinnostavia tehtäviä ja paljon hauskaa tutkittavaa.

Lauri on nuori ja vauhdikas yksipaikkainen formula-auto. Hän on kokematon ja tekee innostuksissaan usein virheitä. Mutta hänellä on paljon ystäviä, joiden avulla tilanteet selviävät aina parhain päin. Lauri yrittää ottaa opikseen, ja valkoinen lippalakki pysyy tukevasti paikallaan, kun Lauri kiihdyttää taas!

Joka numerossa hauskaa luettavaa lapsille, paljon mukavia tehtäviä, opettavaisia tarinoita ja yllätyslahja! Lehden tehtävät ovat opetuksellisia, joiden avulla lapset voivat oppia ja kehittää tietojaan ja taitojaan. Ensimmäisessä numerossa liitelahjana Lauri Kilpa-auton värityskirja!

Lehti sopii alle kouluikäisille päristelijöille.

Nro 1/2010 myynnissä lehtipisteissä viikolla 17. Jatkossa lehti ilmestyy noin kahden kuukauden välein.


Avainsanat