Tanguy ja Laverdure lentää jälleen!

23.04.2010 Tri Tuomio

Haikaralaivueen aiemmin suomentamaton osa 1 on nyt saatavilla upeana kovakantisen albumina!

Haikaralaivue on Jean-Michel Charlierin (Blueberry) kirjoittama ja Albert Uderzon (Asterix) piirtämä klassinen sotaseikkailu, joka kertoo kahden lentäjän edesottamuksista Ranskan ilmavoimien riveissä. Tanguy ja Laverdure ovat kaikin puolin toistensa vastakohtia: Tanguy on vahva, totinen ja noudattaa ohjeita, kun taas Laverdure on omapäinen törmäilijä. Mutta yhdessä kaverukset muodostavat napakan tiimin, joka selvittää vaikeatkin haasteet!

Haikaralaivutetta on ilmestynyt Suomessa 1970- ja 80-luvuilla myös nimillä Ilmojen haukat, Michel ja Ernest seikkailevat ja Ässälentäjät.

Haikaralaivue myynnissä sarjakuva- ja kirjakaupoissa viikolla 17.

Avainsanat