Verkkokaupan tuotemyynti loppuu

14.04.2010 Tri Tuomio

Egmont Kustannuksen verkkokaupan, EgmontShopin, tuotemyynti loppuu kuluvan kevään ja kesän aikana. Kaikkia huhtikuun aikana ilmestyneitä uutuustuotteita ei ole mahdollista enää ostaa verkkokaupasta. Kirjat, albumit ja pokkarit ovat edelleen saatavilla kautta Suomen sarjakuva-ja kirjakaupoista sekä lehtipisteistä. Ja tietysti lukuisten jälleenmyyjiemme verkkokaupoista.

Tulevien kuukausien aikana tyhjennämme verkkokaupan varastoja mukavilla kampanja- ja alennushinnoilla, joten kannattaa ehdottomasti pitää silmät ja korvat tarkkoina. Jaossa on siis monia keräilykappaleita, joita ei enää lehtipisteistä tai kirjakaupoista löydä.

EgmontShop säilyy jatkossa tilattavien lehtien ostoskanavana ja lisäksi sivustoa ulkoasua uudistetaan syksyllä –  olisikohan meillä silloin tarjolla uusia jekkuja sarjakuvien ystäville 😉

Egmontin sarjakuvaperheen julkaisut löydät edelleen kuukausikohtaisesti blogin  julkaisukalenterista

Harraste- ja sarjakuvalehdet ovat jatkossakin tilattavissa EgmontShopista.