Huhtikuun Marvel-uutuudet!

07.04.2010 Tri Tuomio

Kolmekymppisiä juhlivan Hämähäkkimies-lehden uusin nro 4 on ilmestynyt 7.4.  Katse eteenpäin-tarinassa Hämähäkkimies yhdistää voimansa energisten Ihmenelosten kanssa!

Tiistai 13.4. on juhlapäivä lapsille! Silloin ilmestyy ensimmäinen Spider-Man Seikkailee! Tämä Hämislehti on tarkoitettu 5+ ikäisille pojille ja tytöille.  Sarjakuvan lisäksi lehdestä löytyy faktoja, tehtäviä ja tietysti aiheen mukaisesti stailattu liitelahja.

Seuraavaksi 14.4. ilmestyy tätä nykyä kuukausittain julkaistava Ryhmä-X.

14.4. ilmestyy myös uusin tanakan paksu Ihmesarja 17-pokkari tähtinään tällä kertaa Ryhmä-X. Mestarikirjoittaja Chris Claremont jatkaa mutanttien kertomusta apunaan kuvittajat Dave Cockrum, Bill Sienkiewicz ja Paul Smith. Monet näistä avaintarinoista julkaistaan nyt ensi kertaa suomeksi!

Nämä kaikki Marvelit myynnissä lehtipisteissä huhtikuussa!

Ja toukokuussa odotellaan sitten uutta Rautamiestä…

Avainsanat