Hevoset 2010 -messut Tampereella 9.-11.4.2010

29.03.2010 Tri Tuomio

Hevostelu yhdistää sukupolvia! Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.4.2010 järjestettävät Hevoset 2010 -messut palvelee kaikenikäisiä heppahöperöitä vauvasta vaariin. Messuilta löytyy jokaiselle jotakin, niin ratsastajille kuin raviurheiluun hurahtaneillekin. Eikä tarvitse olla alan asiantuntija voidakseen nauttia kavioiden kopseesta – mukaan mahtuvat niin ammattilaiset kuin hevosharrastuksesta vasta kiinnostuneetkin!

Hevoshullu on totta kai mukana Hevoset 2010-messuilla  Hevoshullun osastolla voit tutustua Hevoshullu-tuoteperheen tuotteisiin, tilata Hevoshullun loistavaan tarjoushintaan ja osallistua arvontaan.

Messuilla on ohjelmaa laajasti koko hevosalalle, niin alan ammattilaisille kuin aloittaville harrastajille. Luvassa on muun muassa raviratsastusta, poniravit, muotinäytös, hevosen rakenne- ja askellajiesittelyjä, vikellystä sekä suomenhevosen, raviurheilun ja poniesteratsastuksen valmennuksen esittelyä. Oman värikkään lisänsä messuviikonvaihteelle antavat hyväntuuliset ja opettavaiset teemaesitykset.

Tavataan osastolla D 207!

Lisää tietoa tapahtumasta: Hevoset 2010 -messut

Avainsanat