Winx Club -lehden leffakilpa: Jaossa 99 elokuvalippua! (Kilpailu päättynyt)

19.03.2010 Tri Tuomio

Kilpailu on päättynyt, kiitos osallistumisesta!

Hei! Oletko jo kuullut, että Iginio Straffin Winx Club -elokuva Salaisuuksien linna tulee Suomen elokuvateattereihin 16. huhtikuuta 2010 alkaen? Voit voittaa kolme lippua Salaisuuksien linnaan, jos osaat vastata oikein Winx-aiheiseen kysymykseen.

Vastaa kysymykseen 14.4.2010 mennessä ja ilmoita nimesi, ikäsi ja osoitteesi, niin olet mukana arvonnassa. Liput postitetaan voittajille välittömästi, kun kilpailu on päättynyt. Lipuilla pääsee Salaisuuksien linna -näytökseen kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa kautta maan.

Lisätietoja elokuvasta ja paikalliset ohjelmistotiedot: http://www.finnkino.fi/movie/7171

Winx Club -lehti on 6-12-vuotiaille tytöille suunnattu vauhdikas sarjakuva teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan kaikkialla, missä ikinä liikkuvatkin! Keijutytöt käyvät Alfean keijukoulua, jossa he oppivat hallitsemaan yliluonnollisia voimiaan. Tämä alkuperältään italialainen animaatiosarja on saavuttanut huiman suosion tv:n kautta ja vakiinnuttanut asemansa myös sarjakuvalehtenä. Jokaisen numeron mukana on Winx Club -aiheinen upea liitelahja! Tilaa lehti Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat