Tuotteita julkaisujohtajan pöydältä

11.03.2010 Tri Tuomio

Julkaisujohtajamme Jukka totesi eräänä kauniina talviaamuna hukkuvansa työpöytänsä äärellä uusiin tuotteisiin.  Siinähän sitä sitten kummasteltiin, kunnes idealamppu syttyi. Pitäisikö työpöytä siivota?

Noh, tavallaan pitäisi – tällä kertaa siivoojiksi rekrytoitiin tosin asiakkaat ja ystävät. Jukka päätti laittaa nimittäin hyvän kiertämään. Painonlämpöiset tuotteet pöydälle ja salamavalot räiskymään. Syntyneiden kuvien julkaisuympäristöksi valikoitui luonnollisesti, paras työkaverimme, Facebook.

Ja näin julkaisujohtajan sarjakuvasoppa sai lopulta alkunsa: ensimmäisenä tuotteen kohdalle itsensä tägittänyt Jukan Facebook-kaveri saa tuotteen allekirjoittaneelta postitse kotiinsa – ilmaiseksi. Sarjakuvatalon supersankarin viesti on yhtä selkeä niin tutuille kuin tuntemattomattomille: kaveripyyntö vetämään ja sitten täggäämään. Uusia tägättäviä kuvia tulee viikottain, ja lähes joka satsissa vielä julkaisemattomia tuotteita…

Toivotan tutut ja tuntemattomat tervetulleiksi Facebook-kavereikseni. Lahjoitan viikottain kavereilleni työpöydälleni päätyviä tuotteitamme. Tsekkaa FB-profiilistani albumi: “Julkaisujohtajan pöydältä”.

Pyydä Jukka kaveriksi, ota osaa keskusteluihin ja nappaa lisäksi uusimmat sarjakuvat miehen työpöydältä omiin lukukokoelmiisi

Ensimmäiset tuotteet tulivat ja menivät - seuraavia odotellessa...

Avainsanat