Uusia lehtiä lapsille

03.03.2010 Tri Tuomio

Uusia lehtiä lapsille vuodelle 2010! Lukeminen on kivaa ja hyödyllistä ajanvietetettä – eikö? Siksipä tarjoamme lapsille jälleen uusia lukukokemuksia ja hauskoja hetkiä monen jo televisiostakin tutun hahmon kanssa. Lähestyvä kevät tuo tullessaan monta hienoa, hurjaa ja söpöäkin lasten sarjakuva- ja puuhalehteä.

Helmikuun alussa julkaistu Pets-lehti on täynnä lemmikkien elämää ja sopii kaikille eläinrakkaille. Maaliskuussa lehtihyllyihin ennättää ennättää animaatio- ja lelumaailmasta jo tuttu Ben 10 ja seuraavaksi hauskaa merenalaista huumoriaan tarjoaa Paavo Pesusieni. Huhtikuussa kaivattu Spider-Man Seikkailee tekee paluun ja samoihin aikoihin myös pienten lasten tv-suosikki Lauri Kilpa-auto aloittaa Suomessakin omalla lehdellään.

Näin herkullisilla ja kivoilla uutuuksilla aloitellaan tämän vuoden lastenlehtijulkaisut. Lisää on tulossa kenties jo kesällä, viimeistään syksyllä. Näihin kuitenkin palataan varmasti myöhemmin! Tässä vielä lyhyesti uusien lastenlehtien esittelyt:

Pets

Pets on jokaisen eläimistä pitävän nuoren suosikkilehti täynnä hyödyllistä, hauskaa ja kiinnostavaa luettavaa lemmikeistä. Lehdessä on myös mukana kilpailuja sekä söpöjä kuvia ja julisteita. Joka numerossa on mukana myös kiva liitelahja!

Nro 1/2010 ilmestynyt lehtipisteisiin 10.2.2010. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa, myös tilattavissa.

Ben 10

Animaatiosarjasta alkunsa saanut ilmiö Ben 10 saa oman lehden. Lehti on tehty 5-12 vuotiaille seikkailuhenkisille pojille ja tytöille.  Se pitää sisällään sarjakuvia, tehtäviä, artikkeleita ja kivan yllärilahjan.

Tässä Benin taustaa: Nuori Ben Tennyson löytää metsäretkeltä Omnitrix-nimisen rannekellomaisen muukalaislaitteen, joka tarttuu hänen ranteeseensa! Omnitrixin avulla Ben voi muuttua monenlaisiksi avaruusmuukalaisiksi, joilla kaikilla on omat erityiskykynsä ja -voimansa.

Nro 1/2010 ilmestyy lehtipisteisiin 24.3.2010. Jatkossa lehti ilmestyy noin kahden kuukauden välein.

Paavo Pesusieni

Kaukana Tangalan merenpohjakylässä elää keltainen ja aina yhtä optimistinen pesusieni Paavo Pesusieni. Paavo asuu ananaksessa yhdessä kotieläimensä, etana Karin, kanssa. Hän rakastaa kalahampurilaisten paistamista ja kaveeraa parhaan ystävänsä meritähti Patrikin kanssa. Paavo innostuu helposti, yrittää liikaa – ja kaikki päättyy usein katastrofiin. Tästä huolimatta Paavo säilyttää aina optimistisen elämänasenteensa.

Suomessa sarjaa esitetään kevään 2010 aikana Nelosella sekä Nickelodeon-maksukanavalla. Nyt Paavo alkaa seikkailla myös omassa sarjakuvalehdessään.

Nro 1/2010 ilmestyy lehtipisteisiin 19.3.2010. Jatkossa lehti ilmestyy noin kahden kuukauden välein.

Lauri Kilpa-auto

Sympaattinen Lauri Kilpa-auto ystävineen on jo kaasutellut pikkumiesten ja -tyttöjen suosioon Ylen lastenohjelmissa. Nyt Ahvenaron radan punainen ykköskilpuri ilmestyy myös lehtenä, jossa on mukavia tarinoita, kiinnostavia tehtäviä ja paljon hauskaa tutkittavaa.

Lauri on nuori ja vauhdikas yksipaikkainen formula-auto. Hän on kokematon ja tekee innostuksissaan usein virheitä. Mutta hä- nellä on paljon ystäviä, joiden avulla tilanteet selviävät aina parhain päin. Lauri yrittää ottaa opikseen, ja valkoinen lippalakki pysyy tukevasti paikallaan, kun Lauri kiihdyttää taas!

Lehti sopii alle kouluikäisille päristelijöille.

Nro 1/2010 ilmestyy lehtipisteisiin huhtikuussa. Jatkossa lehti ilmestyy noin kahden kuukauden välein.

Spider-Man Seikkailee

Spider-Man Seikkailee on lehti ”Hämiksen” pikkufaneille 5-12 vuotiaille. Sen tarinat ja piirrokset ovat ns. kiltimpää ja siistimpää seikkailua ja siksi sopivat pienemmillekkin lukijoille. Lehdestä löytyy sarjakuvia, tehtäviä ja kiva Spider-Man-aiheinen yllätyslahja.

Suuri voima tuo suuren vastuun! Seikkailu voi alkaa!

Nro 1/2010 ilmestyy lehtipisteisiin 13.4.2010. Jatkossa lehti ilmestyy noin kahden kuukauden välein.

Avainsanat