Salaperäinen mestarivaras Magic Kaito

01.03.2010 Tri Tuomio

Kaitou Kid on tullut takaisin! Helmikuun lopussa startannut Magic Kaito avaa meikäläisten mangauutuuksien vuoden. Magic Kaito on Salapoliisi Conanin tekijän Gosho Aoyaman jännittävä neliosainen sarja, jossa seikkailee nuori mestarivaras Kaito Kuroba eli Kaitou Kid. Salapoliisi Conanistakin tuttu Kaitou Kid on taiturimainen naamioituja ja imitoija, joka tuntuu olevan poliiseille ylivoimainen vastustaja.

Koulupäivien aikana hän on tavallinen lukiolaispoika, vapaa-aikoinaan salaperäinen varas. Hän on ottanut edesmenneen isänsä roolin taikurivarkaana, koska hänen täytyy löytää Pandora-jalokivi ja estää sen joutuminen vääriin käsiin. Sarjaa suositellaan yli 12-vuotiaille.

Osta Magic Kaito verkkokaupasta

Sangatsu Mangan keskustelua Magic Kaitosta

Magic Kaito Wikipediassa (englanninkielinen)

Avainsanat