Perjantain sarjakuvakannet

12.02.2010 Tri Tuomio

InuYasha 53

InuYasha – suositun manga-sarjakuvan #53. Magatsuhi likasi Kohakun Shikonin sirpaleen ja poika makaa nyt tajuttomana. Sesshoomaru päättää surmata Magatsuhin omin käsin, mutta pahuuden ruumiillistumalla on uusi julma salainen ase…

InuYasha -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Tuuvan Talli 7

Suosittu Tuuvan talli -pokkarisarja jatkuu! Sarjan seitsemännessä osassa kerrotaan Jonaksen Emmy-hevosen varsomisesta kaukana Brittein saarilla ja tutustutaan Tuuvan tallin uusiin hevosiin. Tallilla käykin melkoinen vilske, ja välillä vallattomat ponit ja hevoset järjestävät omistajilleen ylimääräistä ohjelmaa…

Mukana on myös kartta Tuuvan tallin pihapiiristä! Tämän Tuuva-pokkarin sarjakuvat on julkaistu Hevoshullu-lehdessä vuosina 2003-2004.

Tuuvan talli -pokkarisarja saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Salapoliisi Conan 58

Musta järjestö jatkaa hyökkäystään. He aiheuttavat ruokamyrkytyksen, kaasuiskun ja tulipalon soluttautuakseen sairaalaan, jossa yhtä heidän jäsenistään piilotellaan.

Conan ja kumppanit yrittävät silti kaikin keinoin estää heitä sieppaamasta Kiriä!

Suositellaan yli 12-vuotiaille.

Salapoliisi Conan -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Oh! My Goddess 27

Varomattoman toivomuksen seurauksena Keiichi saa ikuiseksi seuralaisekseen ja tyttöystäväkseen kauniin jumalattaren, joka on valmis toteuttamaan sankarimme pienimmänkin toivomuksen.

Belldandyn voimat pitää kuitenkin salata koulutovereilta ja omalta perheeltä, mikä ei ole helppo tehtävä, koska soppaa saapuvat hämmentämään myös Belldandyn hehkeät, villit ja taikavoimaiset siskot.

Oh! My Goddess -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat