Ei Osloon vienyt taistojen tie, mutta Berliiniin on päästy!

03.02.2010 Tri Tuomio

Humppa, humppa… Humppahulluus on ollut viimepäivien puhutuimpia aiheita. Eivät päässeet humppa-äijät Norjaan, mutta keikkakalenterin mukaan Saksanmaalle tie vie taas.

Euroviisujen lisäksi bändi on harrastanut monenmoista aktiviteettia. Yksi näistä on esiintyminen sarjakuvassa. Yhteistyössä Eläkeläisten kanssa Egmont Kustannus julkaisi viime keväänä Eläkeläisten Korkeajännityksen: Humppaa tai kuole! Marko Kantolan käsikirjoittama ja Tomi Riionheimon taiteilema sarjis vie bändin taistojen tietä Provinssista Berliinin…

Egmontin painos on hullun kysynnän vuoksi loppuunmyyty, mutta jos humppakärpänen puri vasta nyt ja himoat vielä tuota hulvatonta sarjakuvaa,  niin käväise ostoksilla Jokisen valinnassa eli bändin nettikaupassa. Siellä Korkkaria näyttää vielä olevan saatavilla.

Hulluna humpasta….ko???

Avainsanat