Tex Willer Kirjaston osa 2 on ilmestynyt!

26.01.2010 Tri Tuomio

Tex Willer Kirjaston toinen värikäs tarina on ilmestynyt.  Texin varhaisten seikkailujen toinen  eepos tempaisee henkipatosta rangeriksi ryhtyneen sankarimme rajaseudun villeimpiin seikkailuihin. Mystiseen intiaanikulttiin liittyvät kuolematapaukset, kiivas aarrejahti ja Meksikon lietsoma sota työllistävät Texiä lujasti. Vaarallisia retkiä sulostuttavat arvaamattomat ja eksoottiset kaunottaret, intiaaniprinsessat Tesah ja Yogar, saluunatypykät Estrella ja Lily sekä meksikolainen villikissa Lupe. Pysyvämmät roolit Tex-legendassa saavat paholaisen asussa esiintyvä maagikko Mefisto sekä vapaustaistelija Montales. Sarjakuvan lisäksi kirjasta löytyy Sergio Bonelli kertoo… -artikkeli.

Tex Willer Kirjasto 2:  Kiero vakooja Mefisto saatavilla Egmontin nettikaupasta sekä sarjakuva- ja kirjakaupoista kautta maan.  Ja nyt viimeistään kannattaa hankkia myös  Tex Willer Kirjasto 1: Salaperäinen toteemi.

Avainsanat