Vuoden ensimmäiset mangamurinat

21.01.2010 Tri Tuomio

Pika-aikuinen 4

Viidesluokkalainen Natsumi haluaa kiihkeästi aikuisemman naisen vartalon. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä outoja pähkinöitä, jotka toteuttavat tämän toiveen, mutta eivät ilman sivuoireita. Ja ovatko kurvit sittenkään avain onneen?

Haruka Fukushiman hullunkurinen rakkaustarina kaahaa kohti täyttymystä. Natsumi unelmoi prinsessahäistä, mutta onko Asumassa ainesta tämän sadun prinssiksi?

Pika-aikuinen -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

The Gentlemen’s Alliance Cross 4

Keisarillista akatemiaa käyvä Haine-tyttö on ihastunut jo vuosia sitten Shizumasa Touguun, joka on koulun oppilaskunnan puheenjohtaja. Unelmien prinssillä huhutaan olevan jo poikaystävä, mutta se ei saa pippurista Hainea menettämään toivoaan… Perheensä myymällä Hainella on edessään hurjia seikkailuja eliittikoulun salaisuuksien ja valtataisteluiden keskellä.

Koulun kilpailu parhaasta rakkaudentunnustuksesta aiheuttaa kaikille päänvaivaa. Maora haluaa tunnustaa rakkautensa Magurille, mutta kuka onkaan Magurin tunnuksen kohteena…?

The Gentlemen’s Alliance Cross -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Alice 19th 3

Alice 19th kertoo 15-vuotiaasta Alicesta, joka on elänyt tavallista elämää menestyvän siskonsa varjossa. Eräänä päivänä Alice pelastaa koulumatkalla jäniksen ja saa tältä rannekorun, jossa on punainen kivi. Näin selviää, että jänis ei ole mikään tavallinen jänis ja että Alicellakin on erityinen tehtävä tulla mestariksi, joka pystyy pääsemään sanojen avulla toisten ihmisten sydämeen.

Alicen kamppailu kohti Lotis-mestarin asemaa jatkuu. Selviytyykö Alice Lotis-sanojen avulla sisarusten välisestä taistelusta, kun hänen Mayura-siskonsa turvautuu pahojen Maram-sanojen voimaan?

Alice 19th -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

InuYasha 52

InuYasha porskuttaa väkevästi eteenpäin. Uusimmassa episodissa Naraku ottaa Kagomen tähtäimeensä, mutta samalla tytölle valkenee, että Naraku pelkää ainoastaan Kagomen jousessa piilevää Kikyon voimaa. Naraku käyttää kilpenään papitarta nimeltä Hitomiko. Jos Kagome ampuu kohti Hitomikoa, niin hänen oma sydämensä likaantuu ja Naraku voittaa…

InuYasha -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat