Osallistu Muumi-piirustuskilpailuun!

29.12.2009 Tri Tuomio

Kuten aiemmin uutisoimme, Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot täyttävät ensi vuonna kunnioitettavat 65 vuotta. Juhlavuoden käynnisti joulukuun alussa www.moomin65.com -sivustolla avautuva joulukalenteri, jonka luukkujen takaa paljastui erilaisia Muumi-tehtäviä. Joulukalenteri huipentui 24. joulukuuta, jolloin koko sivusto avautui kävijöille.

Nyt saitilla on käynnistynyt Pohjoismaiden suurin lapsille suunnattu piirustuskilpailu, joka kestää koko vuoden. Lisätietoa kilpailun säännöistä ja palkinnoista löydät klikkaamalla sivustolle. Sen verran voin kuitenkin vinkata, että ensimmäisenä aiheena on piirtää muumeista ja merestä. Kuvan voit ladata omalta tietokoneeltasi tai käyttää selaimeen avautuvaa piirustustyökalua. Voit lähettää kuvan myös suoraan matkapuhelimestasi.

Klikkaa ja osallistu Muumi-piirustuskilpailuun!

Avainsanat