Vuoden viimeiset manga-sarjakuvat

23.12.2009 Tri Tuomio

Return to Labyrinth 3

Fantasiaklassikon tarina jatkuu mangamuodossa! Toby on nyt kaikille labyrinttiin eksyneille tutussa tilanteessa. Joskus on pakko palata päästääkseen eteenpäin. Lukemattomista vaaroista ja vaikeuksista huolimatta Toby on yhä elävien kirjoissa kruunajaispäivänään. Hän ei kuitenkaan vielä hallitse labyrinttia ja häntä ympäröivät salaliittojen seitit ja pettureiden verkot.

Return to Labyrinth -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Hellsing 8

Hellsing-manga näkee jouluna jo kahdeksannen osansa. Tarjolla tuttu tyyliin verta ja väristyksiä! Alucard saapuu Lontooseen ja saa emännältään käskyn tuhota vihollisensa viimeiseen mieheen. Verioopperan alkusoitot on nyt siis soitettu ja todellinen taistelu alkaa. Suosittelemme yli 15-vuotiaille.

Hellsing -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

StarCraft: Etulinja, osa 4

StarCraftin toiminnantäyteinen maailma avautuu eteesi sarjakuvan huippunimien toteuttamana! Rikastuta pelikokemustasi neljällä uudella tarinalla: StarCraftin mailmassa vierailee mm. kulttimaineikas Star Trek -käsikirjoittaja David Gerrold. Blizzardin legendaarinen Chris Metzen paljastaa sarjakuvanovellissaan uusia yksityiskohtia Jim Raynorin menneisyydetä Mar Saralla.

StarCraft -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

InuYasha 51

Suositun manga-sarjakuvan #51 – omituisien otusten ja kauniiden sankarien mestari jälleen elementissään. Sesshoomaru saa käsiinsä Peilin Hengen sirpaleen. Sen avulla hän voisi ryöstää Tessaigan voimat itselleen. Käykö veli veljeä vastaan, vai näkeekö Sesshoomaru Narakun juonen lävitse?

InuYasha -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Rave 24

Raven ritarit saavat vastaansa julmia vihollisia ja seurakseen armottomasti flirttailevia naisia. Kummat ovatkaan vaarallisempia? Eeppisiä taistelukohtauksia ei säästellä tässä mättömangan pikkuklassikossa!

Rave -mangat saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat