Willer ja Parker hiekka-aavikkojen sankareina

22.12.2009 Tri Tuomio

Maxi-Tex 18: Texas Bill

Maxi Tex 18 – Texas Bill saa kunnian olla kaikkien aikojen tuhannes Tex Willer-julkaisu, kun lasketaan yhteen kaikki liuskalehdet, pokkarit, suuralbumit, kronikat maxit ja kirjat. Sen kunniaksi opuksessa on Tex Willer -sarjakuvissa olleiden kameoroolien kuvagalleria. Texas Bill on 288-sivuinen, ennen julkaisematon, klassikkoseikkailu vuodelta 1975.

Texas Bill saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Ken Parker 10

Kaivattu lännenklassikko jatkaa seikkailujaan. Giancarlo Berardin ja Ivo Milazzon  luoma lännenhahmo seikkailee tuoreimmassa numerossa opettamassa kaikkensa menettäneille uudistilallisille selviytymisen taitoja sekä toisaalla tempautuu mukaan junamatkan murhamysteeriin. Ken Parkeria julkaistiin suomeksi jo 80-luvulla pokkareina, ja ansaitun paluun lehtihyllyille se teki 2007 loppupuolella.

Ken Parker -lännensarja saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat