Yookain jouluvinkit

14.12.2009 Tri Tuomio

hirvioprinsessa-hime-manga-9Yookai rikkoo pitkän ja trendikkäästi sikaflunssan aiheuttaman hiljaisuuden tarjoamalla pari vinkkiä joulusta selviytymiseen. Ensimmäinen vinkeistä tosin taitaa suuren suosion vuoksi olla ennemminkin kinkun sulatteluun soveltuva ohjelmanumero.

Sorin sirkuksen joulushow on aina ollut kehuttu ja pidetty tapahtuma. Loppuunmyydyt salit toimivat viihdyttävyyden takuuna. Tämän vuoden esitys on erityistä mannaa mangusteille ja animuille, sillä Sorigami hakee inspiraationsa mangasta ja animesta. Valittu teema näkyy ja kuuluu Sorigamissa ohjelmalehtistä ja käytettyä kieltä myöten. Kitte Klemettilän puvustus tarjoilee purtavaa cosplayn harrastajillekin.

Joulun väri on punainen, joten joulun sarjakuvaviihteeksi Yookai suosittelee tuoreinta Hirviöprinsessa Himeä. Sisäsivuilla hurme tosin on yleensä mustaa, mutta perinteiseen jouluhapatukseen kyllästyneille musta splatterkomedia tuo hetken vapautuksen ylenpalttisesta tonttuilusta. Hirviöitä ja isoja tuli- ja teräaseita! Pantsushotteja! Japanilaista kreisikomediaa! Rokutirollia!

Jos Himessä ei ole tarpeeksi punaista, niin Hellsing hoitaa veripaltun joulupöytään. Kyseinen veriooppera lähestyy loppuhuipennustaan, joten hurmeenlennätyksessä ei säästellä!

Avainsanat