Lue ilmainen Korkeajännitys-tarina

14.12.2009 Tri Tuomio

kj-ilmainen-sarjakuvaKorkeajännitys taistelee kaikissa aselajeissa toisen maailmansodan ja myöhempien yhteenottojen kuumimmissa kahakoissa. Vakituisten pokkarien ohella julkaistaan Korkeajännitys-erikoisnumeroita Suomen sodista, ilmataisteluista ja muista kiinnostavista sodan aihepiireistä.

Vuodesta 1953 saakka ilmestynyt seikkailusarjakuvien lukemisto tarjoaa säännöllisesti ilmestyvässä lehdessä 260 sivun ja neljän rankan sotatarinan mitalta iskevää miljoonan voltin jännitystä. Neljän karskin taistelutarinan pokkareissa pääset aina etulinjaan niin II maailmansodassa kuin muissakin kuumissa kahakoissa.

Suomalainen digitaalisten sisältöjen jakelujärjestelmien valmistaja ja operoija Epuuk ja Egmont Kustannus tarjoaa pikku välipalana yhden 65 sivuisen Korkeajännitys -tarinan luettavaksi PC- tai mobiilipäätteellä.

Näkymätön vainooja -tarinassa (ilm. numerossa 6/09)  vuonna 1945 Liittoutuneiden saartorengas kiristyi Kolmannen valtakunnan viimeisten fanaatikkojen ympärille. Voittonsa varmistaneet piirittäjät haaveilijat jo kotiinpaluusta, mutta muuan brittiosasto joutui vielä odottamattomiin kahakoihin Saksan pohjoisrannikolla. Pahinta oli se, että hyökkääjät ilmaantuivat selittämättömästi kuin tyhjästä…

Tutustu ja ihmettele – kommentteja otamme mielellämme vastaan. Epuukin tarjoamaa digitaalista sisältöä voit lukea sekä internetselaimella että matkapuhelimella. Korkeajännitys-tarinan lukeminen edellyttää kirjautumista palveluun.

Korkeajännitys: Näkymätön vainooja Epuuk-palvelussa

Korkeajännitys-lehti Egmontin verkkokaupassa

Kuva: Epook
Kuva: Epuuk.com

Avainsanat