Toinen kohtaaminen Demianin kanssa

03.12.2009 Tri Tuomio

Toinen kohtaaminen Demianin kanssa, toinen mahdollisuus uppoutua Marseillen pimeällä puolella liikkuvaan arvoitukselliseen sankariin. Demian on konnuuksien ja korruption ahdistaville pelastava enkeli, mätäpaiseille ja ja ganstereille kalmaa kylvävä paholainen.

Demian 2: Musta pilvi sisältää kaksi tarinaa, joissa Demian valitsee epäröimättä puolensa, jolle asettaa tehokkaan taistelutaitonsa ja tulivoimansa. Musta pilvi on itsenäinen jatko Aavelaivan kuljettamien myrkkyjen vaiheista. Tappava pilvi iskee Mallecyn kylään, ja suuryritys panee pahimmat murhamiehensä eliminoimaan silminnäkijät. Toinen tarina, Kuolema Barcelonassa, kertoo kostoa hautovasta vangista, joka pakoilee poliisi ja tappajakaarti kintereillään hakeakseen armotonta hyvitystä vaimonsa kuolemalle.

Ilmestynyt aiemmin: Demian 1 – Muisto ja verikosto

Demian 2: Musta pilvi Egmontin verkkokaupassa

Lue aiemmin julkaistu Demian esittely

demian-2-musta-pilvi

Avainsanat