Mangaa mahan täydeltä

03.12.2009 Tri Tuomio
alice-19th-manga-sarjakuva

Alice 19th – osa 2

Sanojen voimaa ja tunteiden paloa! Alice on valittu tulevaksi Lotis-mestariksi, joka pystyy muuttamaan tapahtumien kulkua käyttämällä erityisiä Lotis-sanoja. Oppaina Alicen matkalla uuteen tehtäväänsä ovat Lotis-mestari Frey ja salaperäinen taikapupu.

Frey opettaa Alicelle Lotis-sanoja, mutta päättää myös mennä naimisiin Alicen kanssa ja sinetöidä liiton suudelmalla. Tästä Alice ei pidä, sillä hän on rakastunut toiseen poikaan. Alicen pitäisi myös pelastaa siskonsa demonin kynsistä, mutta riittävätkö hänen taitonsa ja kykynsä siihen vielä?

Alice 19th saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

hirvioprinsessa-hime-manga-9

Hirviöprinsessa Hime 9

PIKAJUNA KAUHUUN! Hirviöprinsessa Hime pursuaa vauhtia, väkivaltaa ja goottiestetiikkaa. Emil hyökkää sisartensa kimppuun voimakkaampana kuin koskaan. Hime joutuu valitsemaan puolensa suvun sisäisessä sodassa, jossa armoa ei tunneta. Kenellä onkaan isoin tykki? Himen kamikaze-henkinen käyttäytyminen aiheuttaa huolta tämän tovereissa, mutta sankarittarellamme on aina moottorisaha valmiina pahan päivän varalle…

Hirviöprinsessa Hime saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

oh-my-goddess-26-manga-sarjakuva

Oh! My Goddess 26

Enkelinsyöjä saa jumalattaret ottamaan raskaat aseet käyttöön, mikä ei lupaa hyvää Keiichin asuinrakennuksen rakenteellista lujuutta ajatellen. Jääkö tönöstä seinän puolikastakaan ehjäksi? Ja käykö tarinan konnien kuinkaan?

Kaiken kaaoksen keskellä myös Keiichi saa taikavoimia, joita hän ei oikein hallitse. Asuintoverien jumalaisen alkuperän salaaminen sukulaisilta, tuttavilta ja viattomilta sivullisilta käy siis entistäkin vaikeammaksi…

Oh! My Goddess saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

salapoliisi-conan-57-manga

Salapoliisi Conan 57

Conan, 16-vuotias mestarietsivä, tyttöjen suosikki ja rosvojen kauhu jatkaa seikkailujaan. Rena Mizunashi on edelleen koomassa. FBI on piilottanut tunnetun uutistenlukijan sairaalaan ja vartioi häntä. Mustan järjestön varjo kuitenkin lankeaa sairaalan ylle… Myös Eisuke Hondo sekaantuu tapaukseen ja tapahtumat uhkaavat riistäytyä käsistä. Kaiken tämän lisäksi Conania odottaa kolme muutakin jännittävää tapausta!

Salapoliisi Conan saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

warcraft-legendat-osa-5-manga

Warcraft – legendat, osa 5

Hittipelin maailma mangana! Sisältää tarinat: Soturiksi tehty (osa 2), Kuin yksi soturi, Ensimmäinen suojelija, Puhdistava tuli ja Painajaisia.

Drakan kunnian tie on vasta alkutekijöissään, sillä kaksi aineksista puuttuu yhä ja vaikeimmat haasteet ovat vielä edessä…

Warcraft saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat