Sherlock Holmes uusissa seikkailuissa

25.11.2009 Tri Tuomio

Sherlock Holmes -sarjakuvakirjaArthur Conan Doylen klassinen salapoliisi Sherlock Holmes elää ja voi hyvin Leah Mooren uudessa sarjakuvassa. Joskin tuo kielikuva ontuu sikäli, että oikeudenkäynti on murhamysteeri, jossa on pelissä juuri Holmesin oma elämä. Uskollisen Watsonin avustuksella hänen pitää ratkaista arvoitusten palapeli ja pelastaa itsensä tuomiolta.

Leah Mooren ja John Reppionin kirjoittama sekä Aaron Campbellin upeasti kuvittama dekkaritarina huokuu viktoriaanista henkeä. Albumista vastaava Moore on maailmankuulun Alan Mooren tytär, joka seuraa isänsä jälkiä sarjakuvakäsikirjoittajan alalla.

Sherlock Holmes tulee olemaan kuuma nimi myös elävissä kuvissa, sillä elokuvateattereihin saapuu 22.1.2010 Guy Ritchien ohjaama ja Robert Downey Jr:n tähdittämä tuore tulkinta ikivihreästä aiheesta. Sherlock Holmes -elokuvan trailerin voit katsoa Youtubesta.

Sherlock Holmes – sarjakuva julkaistaan 2.12.2009 – myynnissä verkkokaupassa ja lehtipisteissä

Yksi parhaista henkiin herättämisistä, mihin olen milloinkaan törmännyt.

Marc Guggenheim, kirjoittaja – Hämähäkkimies, Eli Stone

Tämä kirja on syntynyt taidokkaiden tekijöiden käsissä, jotka ovat antaneet Sherlock Holmesille terävän ja tuoreen äänen – ilman, että tarina ajautuu ulos ajasta.

Jeph Loeb, kirjoittaja/tuottaja – Heroes, Lost, Smallville

sherlock-holmes-sarjakuva-kirja-1sherlock-holmes-sarjakuva-kirja-2

Avainsanat