Viikon uudet mangat

16.11.2009 Tri Tuomio
pika-aikuinen-3-manga

Pika-aikuinen – otona ni nattsu 3

Mangarintaman -komediapläjäys! Viidesluokkalainen Natsumi haluaa kiihkeästi aikuisemman naisen vartalon. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä outoja pähkinöitä, jotka toteuttavat tämän toiveen, mutta eivät ilman sivuoireita. Natsumi ei malta pysyä erossa aikuistumispähkinöistä, vaikka joutuukin aikuista esittäessään jatkuvasi vaikeuksiin. Ainakaan kauneuskilpailuun ilmoittautuminen ei lupaa hyvää…

Pika-aikuinen -mangasarja saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

nana-10-manga

Nana 10

Ai Yazawan huippusuosittu mangasarja keskittyy kahden Nana-nimisen tytön ympärille. Yhteisen etunimen lisäksi tytöillä näyttää ensisilmäyksellä olevan hyvin vähän yhteistä. Uusimmssa numerossa Nanat ovat jälleen liekeissä! Roskalehti ottaa Trapnestin ja Blastin jäsenten ihmissuhdesotkuista kaiken hyödyn irti. Kestävätkö taiteilijaluonteet julkisen riepottelun…?

Nana -mangasarja saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

inuyasha-50-manga

InuYasha 50

Inuyasha -manga sekoittaa toimintaa, kauhua, komediaa ja romantiikkaa tavalla, joka viihdyttää sarjakuvan ystäviä yli genre- ja ikärajojen. Tavallisen koulutytön, Kagomen, ja demonisia piirteitä omaavan Inuyashan seikkailuista kertova sarja on ollut myyntimenestys ympäri maailmaa. #50: Sesshoomaru kohtaa vaarallisen vihollisen, kun Tenseigan alkuperäinen omistaja ilmaantuu vaatimaan miekkansa takaisin. Tämä luonnollisesti tuntee oman miekkansa salat läpikotaisin. Samalla paljastuu Tessaigan ja Tenseigan välinen yhteys…

InuYasha -mangasarja saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat