Kuvankaunis ranskalainen lentoemäntä

16.11.2009 Tri Tuomio

Eurooppalainen-sarjakuva-Natasha-Suuri-VedonlyöntiSarjakuvan sulosilmä Natasha on taas täällä! Kuvankaunis lentoemäntä jatkaa seikkailuitaan ystävänsä stuertti Waltherin kanssa.

Uudessa Natasha 13: Suuri vedonlyönti -tupla-albumissa kerrotaan, kuinka sankariparin isovanhemmat päätyivät 1930-luvulla kiertämään maailmaa potkurikoneella. Kyseessä on aiemmin suomentamaton 96-sivuinen sarjakuvaseikkailu. Kommellusten, nahistelun, vaarojen ja jopa romantiikan täyttämä matka vie seikkailijat moninaisiin eksoottisiin maisemiin – ja samaan kyytiin temmataan myös arvoisat lukijat! Nimikkotarinan lisäksi albumissa tarina Natasha: Rautaiset polvihousut.

Suuri vedonlyönti on eurooppalaista sarjakuvaa parhaimmillaan, ja piirtäjä Francois Walthéry on elämänsä vedossa kuvatessaan matkaa maailman ympäri.

Aiemmin ilmestyneet Natasha -sarjakuva-albumit:

1. Taivaan vaeltajat; 2. Kangastuksia taivaalla; 3. Cherchemedin vyö; 4. Valkea enkeli; 5. Musta leski; 6. Natasha ja dinosaurukset; 7. Kivinen meri; 8. Muistoja Mona Lisasta; 9. Maailman laidalla; 10. Lentoemäntä; 11. Metalliuisti; 12. Natasha ja maharadza

Uusi Natasha -sarjakuva-albumi verkkokaupassa

Avainsanat