Systeri Plus Stars: Twilight – Uusikuu

10.11.2009 Tri Tuomio

Huippusuosittu Twilight saa odotetun jatko-osan. Stephenie Meyerin Twilight-saagan toinen osa, Twilight – Uusikuu, saapuu marraskuun 20. elokuvateattereihin. Sitä odotellessa voit syventyä Systeri Plus Stars Twilight -extraan, joka on täynnä kaikkea kiehtovaa – juuri sellaisia seikkoja, joita Twilight-fani janoaa. Tapaa Twilight-tähdet Kristen, Robert ja Taylor ja lue, miten juuri heistä tuli Bella, Edward ja Jacob. Tiesitkö muuten, että Kristen ei ollut kuullutkaan Twilightista, kun hän sai kutsun Bellan rooliin? Entä kuka näyttelijöistä sai karatevalmentajaltaan vinkin näyttelijän uraan?

Twilight-extrasta löydät myös viimeisimmät juorut Twilight-tähtien rakkausrintamalta ja bongaat parhaat pukeutumisvinkit lumoavan vampyyrilookin loihtimiseen. Extranumeron avulla voit kurkistaa vielä ensimmäisen elokuvan kulisseihin ja sukeltaa samalla toisen leffan syövereihin. Äläkä unohda extran kilpailuita – voit voittaa tukuttain mahtavia Twilight-palkintoja. Mukana lehdessä totta kai myös Twilight-fanijulisteet ja paljon paljon muuta!

Systeri Plus Stars Twilight -extra lehtipisteissä 11.11.2009!

Twilight – New Moon -traileri (YouTube)

Twilight-uusikuu-kuvia-julisteita

Avainsanat