Viikon Kannet: Karvinen & Kamut

06.11.2009 Tri Tuomio
kamut-18-vihreat-hibernaatit

Kamut 18: Virkeät hibernaatit

Kamujen kanssa touhukkaille talviunille! Toista vuotta uinuksissa olleet Kamut palaavat pirteinä uudessa albumissa, jossa iloiset arkistripit ja vapaamuotoiset sunnuntaisarjat kulkevat ensi kertaa luontevasti rinnakkain. Virkeät hibernaatit eivät ehdi nauttia talviunista, vaan Kati-katti ja Jalo-hauva ovat jatkuvasti orkaniseeraamassa perheidensa ja  pihapiirin pikkuotusten oloja hauskemmalle mallille.

Kamut saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Karvinen-sarjakuva-pokkari

Karvinen-pokkari

Uusi pokkari jatkaa vanhalla toimivalla mantralla: Karvinen on edelleen lihava ja laiska kissa, joka rakastaa nukkumista ja syömistä. Kissojen ykkönen seikkailee nyt pokkarissa #78: Ei voi saada paljon, jos ei pyydä paljon. Karvinen, Esko ja Osku saavat jälleen sielujen sympatiallaan hymyn lukijan korville.

Karvinen saatavilla lehtipisteistä!

alliance-cross-3-manga

The Gentlemen’s Alliance Cross 3

Arina Tanemuran uuden mangasarjan kolmas osa. Sukujen salaisuudet paljastuvat! Kasvattiperheeseen myyty Haine on rakastunut koulunsa “keisariin”, Shizumasaan, jonka omat tunteet ovat lievästi sanottuna ristiriitaiset. Asiat vain mutkistuvat, kun Hainen sisko astu näyttämölle. Ehdoton mangahankinta romantiikan ja komedian ystäville!

Suositellaan yli 13-vuotiaille.

The GAC saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Muumi-sarjakuva-lehti

Muumi-lehti

Tove Janssonin luomat rakastetut Muumi-hahmot seikkailevat  omassa sarjakuvalehdessään kerran kuukaudessa. Jokaisessa numerossa on sarjakuvia, puuhatehtäviä, iltasatu, Postiluukku sekä Muumi-aiheinen palkintokilpailun. Uusimmassa numerossa liitelahjana Muumi-pehmotarrat!

Muumit saatavilla lehtipisteistä!

Onnittelut Muumi Lomapussin muumitietäjille!

Voittajat:

15 euron lahjakortti Egmont Shop -verkkokauppaan

Nea Vuoni, Vantaa.

Muumipeikko ja pyrstötähti -cd

Laura Ahlqvist, Salo; Ben Bruncrona, Tenala; Elke Niininen, Huutomäki; Elea Puskla, Kämmenniemi; Viljam Saine, Äänekoski ja Suvi Seppälä, Ylämylly.

Onnittelut!

Uusi muumiaiheinen tietovisa löytyy Muumi Talvipuuhapussista, joka ilmestyy 9.12.

Avainsanat