Sarjakuvauutuus Sillage ja Mississippin Lucky

29.10.2009 Tri Tuomio

Hiljaa hyvä tulee, niin myös viikon sarjakuvakansien julkaisussa. Tällä kertaa esittelyssä pari kuluvan kuukauden uutuustuotetta, jotka ovat olleet hetken jo levityksessä.

Sillage 1 – Tulta ja tuhkaa

Taistelutähtilaivoja, romurautaraketteja, sotafregatteja, huoltosukkuloita, piraattipaatteja. Tuhannet erilaiset alukset muodostovat massiivisen avaruuskulkueen, joka etsii uusia, asutettavia planeettoja. Tämä alusten vana tunnetaan nimellä SILLAGE, ja lukemattomien eri rotujen edustajat vaeltavat sen matkassa. Mutta on yksi rotu, joista he eivät ole koskaan kuulleet: ihminen.

Sillage on uusi, upeasti kuvitettu eurooppalainen scifi-sarjakuva, joka vie lukijansa henkeäsalpaaviin seikkailuihin. Sillagen sankarihahmona seikkailee Navis, viidakkomaailman villi tyttö, joka elää täydellisessä harmoniassa luonnon kanssa. Ainoana seuralaisenaan hänellä on lemmikkitiikeri Hojo, ja he viettävät aikansa metsästämällä, leikkimällä ja nukkumalla.

Mutta eräänä päivänä saapuu luotain, joka ryhtyy lämmittämään planeetan ilmatilaa uhaten tuhota kaiken kasvillisuuden ja elämän. Navis ei ole milloinkaan kohdannut vastaavaa teknologiaa, mutta hän yrittää parhaansa mukaan pelastaa kotimaailmansa…ennen kuin siitä tulee vain tulta ja tuhkaa.

SILLAGE Egmontin verkkokaupassa

Sillage - uusi sarjakuva Egmontilta!

Lucky Luke: Mississippi-joen silta

Klassinen seikkailu nyt uusintapainoksena! Katalat Caymanin veljekset hallitsevat lossiliikennettä St. Louisin ja Illinoistownin välillä, ja hommahan on varsin tuottoisaa. Kun James Eads ryhtyy rakentamaan siltaa Mississippi-joen poikki, Caymanit yrittävät parhaansa mukaan sabotoida hänen suunnitelmansa. Onneksi Lucky Luke osuu paikalle auttamaan!

Lucky Luke: Mississippi-joen silta Egmontin verkkokaupassa

lucky-luke-mississippi-joen-silta 

Avainsanat