Viikon manga-sarjakuvat

21.10.2009 Tri Tuomio

Uusia mangajulkaisuja läpi syksyn sateiden ja koleuden, se pitää sarjakuvakansan tyytyväisenä 😉 Kohta Hirano, Hiro Mashima ja Rumiko Takahashi – the stage is Yours:

hellsing-7-manga

Hellsing 7

Hellsing -mangasarjan uusin pokkari! Tervetuloa verimyrskyyn! Lontoo lainehtii punaisena, kun vampyyri Alucard tukijoukkoineen ottaa yhteen supervoimaisten natsien kanssa ja Celas Victoria pääsee vihdoin veren makuun…Hillitön hurmejuhla jatkuu erittäin lapsilta kiellettynä!

Hellsing  saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Rave 23 -manga

Rave 23

Tämän maailman pahuutta hallitseva mystinen mahti Dark Bring oli poissa 50 vuotta. Nyt se palasi. Uusimmassa mangaosassa tanssikilpailu päättyy yllättäviin paljastuksiin Elien menneisyydestä. Sankarittaremme ylivertaiset tanssitaidot herättävät myös epämieluisaa huomiota ja Haru kumppaneineen joutuu kohtaamaan jälleen lauman uusia vihollisia…

Rave saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

inuyasha-49-manga

InuYasha 49

Inuyasha-mangamania sekoittaa toimintaa, kauhua, komediaa ja romantiikkaa tavalla, joka viihdyttää manga-sarjakuvan ystäviä yli genre- ja ikärajojen. Osassa 49 henki saa InuYashan yookai-veren kuohumaan. Se tekee sankaristamme vaarallisemman, mutta myös arvaamattoman. Kagome yrittää vapauttaa Kannan Narakun otteesta, mutta seuraukset ovat traagisia. Kanna ehtii kuitenkin osoittamaan InuYashalle ja kumppaneille Narakun heikon kohdan…

InuYasha saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat