Uusi Viivi ja Wagner -näytelmä ensi-iltaan teatterissa

20.10.2009 Tri Tuomio

Syyskuun alkupuolella informeerasimme hyvissä ajoin Viivin ja Wagnerin uudesta näytelmästä Helsingin Kaupunginteatterissa. Täytyy pulpauttaa aihe taas pinnalle, sillä huomenna Sari Siikanderin (Viivi) ja Risto Kaskilahden (Wagner) voimin rakastetut sarjakuvahmot viimein pääsevät ensi-iltaestradille.

Uudessa osassa Viivi ja Wagner suuntaavat lomalle Teneriffalle, josta juontuu komedian virallinen nimi Viivi ja Wagner Teneriffalla. Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Tiina Puumalainen ja myös musiikilla tärkeä osa uudessa tuotannossa. Studio Pasilassa keväällä 2006 ensi-iltansa saanut ensimmänen Viivi ja Wagner -näytelmä oli todellinen yleisömenestys, joten sarjakuvaparin ystävillä on lupa odottaa taas jotain sikamaisen naurettavaa spektaakkelia!

Lue Viivi ja Wagner -näytelmän esittely ja näyttelijöiden viimeiset fiilikset ennen ensi-iltaa Helsingin Kaupunginteatterin sivuilta!

viivi ja wagner -näytelmä helsingin kaupunginteatterissa

Avainsanat