Helsinki Horse Show -kuvia: Hevoshullu mukana!

19.10.2009 Tri Tuomio

park-benjamin-hevoshullu-lasten-matineaLauantaiaamun Hevoshullu Lasten Matinea  -näytös alkoi dramaattisesti Ponicup -finaaliluokan merkeissä, kun voittajaratsukon, Vera Elopuron ja Park Benjaminin, uusintarata (puhtaan suorituksen jälkeen) oli ensin vähällä päätyä hylkäykseen.

Liputtaja näki ratsukon ylittävän lähtö/maalilinjan, mutta jostain syystä elektroninen laite ei sitä havainnut. Asiasta keskusteltuaan tuomaristo antoi ratsukolle lopulta luvan uuteen uusintaan, ja tuloksena oli luokan voitto.

Pollella riitti ihailijoita Hevoshullun expo-osastolla heti lauantaiaamun Hevoshullu Lasten Matinea –näytöksen jälkeen. Pollen ratsastaja (omistaja-Emmaa tällä kertaa tuurannut) Sonja Ojanen kertoi, että Polle oli erityisen laiskalla päällä tänä vuonna. Mitähän siitä lopulta seurasi…?

helsinki-horse-show-kuvia

Torstai-ilta huipentui legendaarisen hevoskuiskaaja Monty Robertsin esiintymiseen areenalla. 74-vuotiaan Robertsin kolmannen – ja kenties viimeisen – Suomen-vierailun ehdottomasti viihdyttävimmät hetket koettiin, kun hän nousi Peppi-lännenhevosen satulaan ja osoitti yhdessä sveitsiläisen esteratsastaja Beat Mändlin ja suomalaisen kouluratsastaja Henri Ruosteen kanssa, kuinka samanlaisia ratsastuksen eri lajit pohjimmiltaan ovat.

Hevoshullun toimitus bongasi Horse Show’sta tietenkin myös trendejä, hittituotteita, joululahjaideoita, muita upeita kisasuorituksia, showmeininkiä… Ja mitä muuta?

Lue HIHS-raportti kokonaisuudessaan Hevoshullusta 25/09, joka ilmestyy 25.11.


Teksti: Marjo Kylmänen / Terhi Kemppinen (+kuvat)

Avainsanat