Helsingin kirjamessut kutsuvat mukaansa

14.10.2009 Tri Tuomio

kati_messut2Reilun viikon kuluttua kirjojen ja sarjakuvien ystävien tiet vievät Helsinkiin! 22. – 25.10. Helsingin messukeskuksessa järjestettävät kirjamessut tarjoavat kävijöille paljon nähtävää ja kuultavaa, sillä messuilla vieraillessa on mahdollista bongata vaikkapa mäkikotka tai kiroilevan siilin äiti.

Egmont osallistuu tapahtumaan myös, ja mikäli joku ei uutta Asterixia ole vielä siihen mennessä ehtinyt itselleen hankkia, niin pelko pois; nyssitäsaa! Paikan päällä kannattaa käydä kääntymässä vähintäänkin messutarjousten siivittelemänä ja samalla hoituu manga-aiheiseen arvontaan osallistuminenkin.

Egmontin mangaosaston löydät osoitteella 6 C 78, kun taas sarjakuvat, lastenkirjat ja -pelit sijaitsevat paikalla 6 C 14.

Tulkaapa morjestamaan ja tekemään löytöjä!

http://www.finnexpo.fi/kirja/

Voita lippupaketti kirjamessuille!

Avainsanat