Viikon Kannet: Demian ja Ihmesarja

09.10.2009 Tri Tuomio

Yksi mukava tapa aloittaa viikonloppu on tutustua viikon kansivalikoimaan, josta löytyy tällä kertaa sarjakuvan supersankareita monesta eri vinkkelistä. Demian on moderni toimintasankari, jonka tarinoiden näyttämönä toimii Ranskan rannikon Marseille ja sen synkkä maailma, jota hallitsevat gangsterit ja orjakauppiaat. Uusi Ihmesarja puolestaan tarjoaa jälleen klassisia Hämähäkkimies-seikkailuja, joka vastaavat moniin fanien mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin. Korkeajännityksen erikoisnumeron sankarina häärää Kapteeni Jimmy Ramsey, jonka iskupartiolla on kuumat paikat 1950-luvun kylmässä sodassa Korean niemimaalla ja Kauko-idän viidakoissa.

Alkuvuodesta julkaistu, viisiosainen mangasarja, Orange Planet saa päätöksensä. Haruka Fukushiman romantiikalla ja komedialla ladatun huumoripläjäyksen loppuhuipentumassa koko pakan sekoittaa yllättävä hääkutsu.

demian-sarjakuva

Demian – muisto ja verikosto

“Se tapahtui vuosi sitten pienellä hiekkarannalla Calanquesin liepeillä lähellä Marseillen kaupunkia…” Demian on menestyksekkään Bonelli-yhtiön uusi sarjakuvasankari. Mies, jolla on orvokinsilmät, on arvoitus itselleenkin. Hänen menneisyytensä on hämärän peitossa, hänen tulevaisuutensa odottaa tehtävä täyttämistään. Demian -sarjakuva on täynnä vaarallista mutta silti kiehtovaa tunnelmaa.

Demian saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

ihmesarja-16-hämähäkkimies

Ihmesarja 16 – Hämähäkkimies

Hämähäkkimies on palannut! Yli 300 sivua klassisia Hämähäkkimies-seikkailuja paljastuksineen: Kuinka Hitmanin ja Tuomarin kaksintaistelussa loppujen lopuksi kävi? Kuka oikeastaan oli Novaa ja Hämähäkkimiestä piinannut Fotoni? Miten Harry Osbornista tuli jälleen Vihreä Menninkäinen? Vauhdista ja jännityksestä vastaavat sarjakuvan suosikkitekijät mm. Len WeinRoss Andru, Roger Stern ja Mike Zeck.

Ihmesarja 16 saatavilla lehtipisteissä!

korkeajännitys-ruodussa-iskupartio

Iskupartion KJ: Ruodussa jälleen

Iskupartion Korkeajännitys – iskee kuin miljoona volttia! Neljä rajua etulinjan operaatiota sarjakuvina. Kapteeni Jimmy Ramseyn johtama Special Raidin Force luuli jäävänsä taistelutöistä ansaitulle eläkkeelle vuonna 1945…

…Vuonna 1950 kylmä sota kuitenkin puhkesi kuumiksi taisteluiksi Korean niemimaalla, ja iskupartio oli helppo suostutella mukaan vieraaksi koetusta siviilielämästä. Maahan pudonnutta pilottia noutaessa ilmeni, että sotiminen oli kehittynyt vaarallisemmaksi…

Ruodussa jälleen Egmontin verkkokaupasta!

orange-planet-manga-5

Orange Planet 5

Valkoista pitsiä ja villiä komediaa! Orange Planet saa loppuhuipennuksensa – tällä kertaa hillittömän hulabaloon aiheuttaa yllättävä hääkutsu. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on siis luvassa tämän mangahitin viimeisessäkin osassa. Orange Planet lanseerattiin keväällä Traconissa ja se sai lämpimän vastaanoton. Cherry Juicen ystävien kannattaa tsekata Oranga Planet – kaikki osat vielä myynnissä verkkokaupassa.

Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Orange Planet saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat